Detalii Blog

Dulcesarat

Dulcesarat

http://www.dulcesarat.blogspot.com

Site cu retete culinare ilustrate de supe, ciorbe, conserve, torturi, prajituri, aluaturi, preparate cu carne, preparate fara carne, articole non-culinare de pe valea Tarnavelor, din Ardeal.

  • Data adaugare: 07.12.2010
  • Vizite: 13
  • PageRank: 2

fluxuri rss Ultimile postari pe acest blog

  • La multi ani Mihail si Gavriil 2017!

    De Sf. Mihail si Gavriil, sarbatoritilor de astazi, ganduri bune, multi ani sanatosi incarcati de bucurii!http://dulcesarat.blogspot.com/feeds/posts/default

  • Secrete mici, efecte mari 1

    Sunt convinsa ca toate gospodinele cu experinta detin aceste secrete, pe care eu vreau sa le fac cunoscute tinerelor incepatoare sau fara experienta in gatit. Indiferent de pregatirea profesionala, orice femeie care are in grija o familie, e bine sa cunoa [...]

  • Sarbatori de iarna 2016

    Sarbatoarea magica a Nasterii Domnului sa o petreceti langa cei dragi voua cu sanatate, cu bucurie, cu belsug si veselie, Craciun fericit! http://dulcesarat.blogspot.com/feeds/posts/default

  • Ciorba de varza 2

    Reteta este de post.Avem nevoie de: 500 grame varza alba proaspata, 3 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 ceapa, un gogosar, 1 ardei gras, frunze de telina, frunze de patrunjel, rosii sau bulion, sare, putin otet.Mod de preparare: puneti la fiert 3 litri apa [...]

  • Mancare de vinete

    Reteta este de post, in acelasi timp si o conserva. Fara retinere puteti prepara mancarea de vinete pt iarna. E foarte gustoasa, potrivita in perioadele de post, dar si altfel ca garnitura langa carne.Aveti nevoie de: vinete (eu am avut un kg), 2 sau 3 ce [...]

  • Varza proaspata pentru sarmale

    Intro vreme circula pe internet o metoda prin care rapid si fara prea mare efort gospodinele pot pregati varza proaspata pt sarmale. Metoda e cu adevarat eficienta, testata personal.Cum procedam: alegeti o capatana de varza pt sarmale cu foi subtiri. Inde [...]

  • Cate ceva despre mine (2016)

    Prietenii mei de pe site ul gustos.ro au vrut sa stie mai multe despre mine. Cine doreste sa afle ce m au intrebat si ce le am raspuns, aflati de aici, daca dati click pe:Interviuhttp://dulcesarat.blogspot.com/feeds/posts/default

  • Piept de rata cu legume si cous-cous

    Nimic dificil pt acest pranz. In tigaia dry coocker am pus la preparat pieptul de rata taiat in doua de a lungul, sarat si piperat. Separat am fiert zarzavatul in apa cu sare: 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 cartof, taiate dupa pofta inimii. Scurgeti a [...]

  • Ciorba de fasole cu carne

    Aveti nevoie de: 1 litra fasole boabe tarcata, 1 kg cozi afumate de porc, 1 ceapa, 3 morcovi mari, 2 radacini patrunjel, 5 catei de usturoi, 300 ml bulion, sare, putin otet, patrunjel verde, leustean verde, tarhon.Mod de preparare: intr o oala cu apa rece [...]

  • Tocanita de pipote si cartofi

    Aveti nevoie de: 500 grame pipote de gaina, o ceapa, 2 lingurite de boia dulce, 150 ml ulei, 3 cartofi, 1 lingura faina alba, sare, 1 lingurita piper macinat, patrunjel verde, 2 catei de usturoi.Mod de preparare: intr o cratita puneti grasimea la incins, [...]

Publicitate

Publicitate Conditii de utilizare catalogblog 2010 - Proiect relansat in data de 26 decembrie 2009.