Detalii Blog

Delicatesa culinara

Delicatesa culinara

http://www.delicatesa.ro

Retete culinare prezentate pe intelesul tuturor pentru ca bucataria sa devina accesibila oricui, mancarea sa fie facuta rapid si gatitul sa fie o mare placere

  • Data adaugare: 14.09.2011
  • Vizite: 9
  • PageRank: 2

fluxuri rss Ultimile postari pe acest blog

  • Minitorturi cu ciocolată și cafea

    După ce blatul s-a răcit complet, se decupează cercuri de blat, ce trebuie montate în inele detașabile. Se poate face sub orice formă, cu condiția să aibă inel detașabil. Cu siropul rece se însiropează blaturile, nu în mod exagerat. [...]

  • Tort înghețat de ciocolată și cappuccino

    Untul pentru blat se topește pe foc, apoi se amestecă cu pudra de cacao. Se ia vasul de pe foc și se adaugă zahărul, amestecând până acesta se dizolvă. Se mai adaugă și făina, praful de copt, oul și se omogenizează bine, iar la fin [...]

  • Tort Sacher

    Se separă albușurile de gălbenușuri. Albușurile se bat spumă tare. Untul la temperatura camerei, se amestecă până devine o cremă moale. Se adaugă, treptat, câte puțin zahăr și gălbenușurile, unul câte unul, amestecând continuu [...]

  • Panettone I

    Stafidele se pun la înmuiat cu romul și 2 linguri de apă fierbinte și se lasă peste noapte. Făina, zahărul, drojdia, sarea, coaja de lămâie și batonul de vanilie se amestecă la viteză mică. Ouăle cu 150 ml apă călduță și miere [...]

  • Păstrăv somonat la grill

    Păstrăvul somonat, curățat de solzi și intestine, se usucă bine cu servețele absorbante. Se presară cu sare și piper și se unge cu ulei de măsline, pe ambele părți. Se așează pe un grătar ce poate fi introdus în cuptor. Într-o [...]

  • Caras înăbușit cu roșii și lămâie

    Usturoiul se pisează cu puțină sare. Într-o tigaie se încing 2 linguri de ulei și se călesc roșiile decojite. Se lasă să fiarbă 10 minute. Se condimenteaza cu sare, piper și oregano, se adaugă usturoiul pisat și carasul curățat. [...]

  • Sardine cu cimbru la grătar

    Usturoiul se pisează cu sare, iar peste el se adaugă cimbru uscat, piperul și uleiul de măsline. Se omogenizează. Sardinele curățate de intestine și spălate foarte bine, se așează într-un vas, într-un singur rând, fără a fi supra [...]

  • Rulouri cu cremă de brânză și ardei copt

    Busuiocul se taie mărunt și se adaugă peste crema de brânză. Măslinele se taie rondele și se pun și ele peste brânză. Ardeii copți se taie mărunt și se alătură celorlalte ingrediente. Parmezanul se rade și se adaugă peste toate [...]

  • Pui copt cu cartofi

    Usturoiul se pisează cu sare și se amestecă bine cu uleiul de măsline, piperul și jumătate de linguriță de salvie uscată. Cu amestecul obținut se unge puiul întreg peste tot, inclusiv în interior. În interior se pune și crenguța d [...]

  • Penne quatro formaggi

    Laptele se pune pe foc, iar când începe să fiarbă se adaugă smântâna și brânzeturile (cea cu mucegai și mozzarella) tăiate cubulețe. Se lasă să se topească brânzeturile, apoi se condimentează cu sare și piper și se adaugă pas [...]

Publicitate

Publicitate Conditii de utilizare catalogblog 2010 - Proiect relansat in data de 26 decembrie 2009.