Detalii Blog

Delicatesa culinara

Delicatesa culinara

http://www.delicatesa.ro

Retete culinare prezentate pe intelesul tuturor pentru ca bucataria sa devina accesibila oricui, mancarea sa fie facuta rapid si gatitul sa fie o mare placere

  • Data adaugare: 14.09.2011
  • Vizite: 9

libris.ro

fluxuri rss Ultimile postari pe acest blog

  • Pui întreg în sos barbeque

    Puiul întreg se taie de-a lungul șirii spinării, apoi se trece prin sosul barbeque, se transferă într-un vas termorezistent și se bagă acoperit în cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru o oră și 30 de minute. După ce se scoate din [...]

  • Pulpă de capră cu sos de roșii la cuptor

    Într-un vas suficient de mare se încing 2 linguri de ulei și se pune pulpa de capră, rumenindu-se pe ambele părți. Separat, într-o tigaie cu 2 linguri de ulei se călesc ceapa tăiată solzișori și usturoiul tăiat mărunt, apoi se adau [...]

  • Nuci umplute cu cremă de unt și ciocolată

    Untul rece se taie cuburi. Peste el se cerne făina și se adaugă zahărul și sare. Se amestecă până se obține un aluat ca și nisipul uscat. Se adaugă gălbenușul, esența de vanilie, coaja de lămâie, sucul de lămâie și câte o lin [...]

  • Tartă cu ouă și ceapă

    Cele două ouă crude cu un praf de sare se mixează bine. Se adaugă 70 g unt topit, chefirul și făina amestecată cu praful de copt. Se obține un amestec de consistența unei smântâni. Ceapa verde se taie mărunt, ouăle se taie cuburi, s [...]

  • Somn la grătar

    Somnul curățat de intestine și spălat, se taie în bucăți și apoi în fileuri, se presară cu sare, se lasă să stea cam 20 de minute, apoi se pune pe grătarul încins. Se lasă să se pătrundă bine, întorcându-l pe ambele părți. [...]

  • Salată de leurdă cu lobodă

    Legumele se spală apoi se taie pentru salata: leurda, loboda, și ceapa verde se taie mărunt, roșiile, ridichile și castravetele se taie feliuțe subțiri, iar mărarul se taie și el mărunt. Se pun toate într-un castron, se adaugă uleiul [...]

  • Prăjitură cu mousse de afine și lămâie

    Peste blatul rece se toarnă mousse-ul de afine și se întinde uniform, pe toată suprafața. Se dă la rece pentru o oră, timp in care se pregătește mousse-ul de lămâie. Când s-a întărit stratul cu afine, se scoate din frigider și se [...]

  • Pulpă de miel aromată la cuptor, servită cu sos de muștar

    Semințele de fenicul, piperul sichuan și cuișoarele se râșnesc, apoi se amestecă cu boiaua dulce, scorțișoara, cimbru, și sare. Pulpa de miel se usucă prin tamponare cu servețele absorbante de bucătărie, apoi se condimentează cu am [...]

  • Cornuri cu gem

    În cuva mașinii de făcut pâine se pun ingredientele în următoarea ordine: apa, sucul de portocale, zahărul, sarea, borsul, coaja de lămâie și de portocală, esența de rom, margarina la temperatura camerei, uleiul, șofranul, făina, i [...]

  • Ciorbă de fasole acrită cu zeamă de varză

    Fasolea se pune la înmuiat în apă rece, cu 12-24 de ore înainte. Se acoperă cu apă și se pune la fiert. Se lasă să dea câteva clocote, apoi se scurge zeama și se pune altă apă. Se repetă această operațiune de 3-4 ori. În ultima [...]

Publicitate

  • 2performant.com
  • elefant.ro
  • Bloguri populare

  • Anuntul Romanesc Promotii Online
    Gazduire la MxHost
  • missgrey.ro

Publicitate Conditii de utilizare catalogblog 2010 - Proiect relansat in data de 26 decembrie 2009.