Detalii Blog

Delicatesa culinara

Delicatesa culinara

http://www.delicatesa.ro

Retete culinare prezentate pe intelesul tuturor pentru ca bucataria sa devina accesibila oricui, mancarea sa fie facuta rapid si gatitul sa fie o mare placere

  • Data adaugare: 14.09.2011
  • Vizite: 11

libris.ro

fluxuri rss Ultimile postari pe acest blog

  • Fasole boabe cu roșii și cartofi

    Fasolea a fost fiartă în prealabil. Acum fierbem cartoful cu roșia, usturoiul și ierburile aromatice. Scoatem totul din apa în care a fiert. Păstrăm doar cartoful și roșia, pe care le zdrobim. Amestecul rezultat se adaugă peste fasole [...]

  • Cod în crustă de pesmet la cuptor

    Într-o tavă de cuptor se pune codul tăiat fileuri. Acesta se condimentează cu sare, piper și se unge cu puțin ulei de măsline. În robotul de bucătărie se prepară un amestec de roșii uscate, ardei iute, busuioc, coajă de lămâie, u [...]

  • Sfeclă roșie cu morcov la cuptor

    Se curăță morcovul și sfecla roșie. În două castroane separate se prepară două amestecuri. Unul pentru morcov cu usturoi, salvie, usturoi, oțet. Iar în celălalt sfeclă roșie cu rozmarin, usturoi, oțet balsamic. Peste amândouă s [...]

  • Midii cu mangetout și roșii cherry

    Ceapa tăiată julien, usturoiul tocat, ghimbirul tocat și chilli tocat sunt puse la călit într-un wok cu ulei încins în prealabil. Se adaugă midiile. Dacă acestea nu își lasă suficientă apă, se poate adăuga apă sau chiar vin alb. [...]

  • Chilli con carne

    Am adunat o grămadă de ingrediente pentru rețeta asta. Am ales un wok mărișor pentru că trebuie să încapă toate ingredientele de mai sus. Am tocat ceapa, usturoiul și ardeiul gras. Le-am pus apoi la călit cu puțin ulei încins în p [...]

  • Paella cu midii și creveți

    În uleiul încins se călesc ceapa tăiată julien, ardeiul tăiat felii și usturoiul tocat. Se adaugă vinul alb, orezul, condimentele: sare, piper, cimbru, șofran și se fierb acoperit vreo 5 minute. Dacă e nevoie se mai poate oricând co [...]

  • Pulpe de cocoș Mojito la cuptor

    Această rețetă se face în general cu piept de pui, eventual cu pulpe de pui, însă noi am avut la îndemână niște pulpe de cocoș de țară. Așa că ne-am adaptat. Nu puteam să le punem direct pe grătar și să ne așteptăm să ias [...]

  • Tagliatele cu midii și roșii

    Pregătim ingredientele. Ceapa o tăiem julien, tocăm mărunt usturoiul și ardeiul iute, rupem rozmarinul proaspăt de pe codițele lemnoase și îl mărunțim. Adăugăm toate acestea într-un vas cu ulei încins în prealabil. După ce se [...]

  • Rață cu citrice la slow cooker

    Am introdus rața în vasul de slow cooker. Apoi am adăugat toate ingredientele. După vin am mai adăugat puțină apă. Cred că ar fi fost suficient vinul. Nivelul lichidului ajungea cam pe la jumătatea raței. Însă mi s-a părut a fi in [...]

  • Purceluș de lapte la proțap

    Alegem un purceluș de lapte nu foarte mare. Noi am cumpărat unul de vreo 10 kg, de la Metro. În primă fază l-am pus într-un vas încăpător și l-am acoperit cu sare din belșug. A stat așa până a doua zi, când l-am spălat de sare. [...]

Publicitate

  • 2performant.com
  • elefant.ro
  • Bloguri populare

  • Anuntul Romanesc Promotii Online
    Gazduire la MxHost
  • missgrey.ro

Publicitate Conditii de utilizare catalogblog 2010 - Proiect relansat in data de 26 decembrie 2009.