Detalii Blog

Delicatesa culinara

Delicatesa culinara

http://www.delicatesa.ro

Retete culinare prezentate pe intelesul tuturor pentru ca bucataria sa devina accesibila oricui, mancarea sa fie facuta rapid si gatitul sa fie o mare placere

  • Data adaugare: 14.09.2011
  • Vizite: 10

libris.ro

fluxuri rss Ultimile postari pe acest blog

  • Prăjitură cu mure

    Făina împreună cu 100 g de zahăr, praful de copt, scorțișoara, sarea, și coaja rasă de lămâie se amestecă bine. Se adaugă untul rece tăiat bucăți mici, oul și esența de vanilie și se amestecă, rezultând un aluat nelipicios. [...]

  • Piept de pui cu sparanghel și roșii cherry la cuptor

    Sparanghelul se spală, se îndepărtează partea de jos, cam 2-3 cm, apoi se taie în bucăți egale, de aproximativ 3 cm. Se pune într-un vas termorezistent. Roșiile cherry se taie pe jumătate și se adaugă peste sparanghel. Pieptul de pu [...]

  • Păstăi sote cu mărar și usturoi

    Păstăile se spală, se curăță de codițe și se taie la dimensiuni potrivite (aproximativ 2-3 cm). Într-o oală se fierbe apă cu sare, iar când începe să fiarbă, se adaugă păstăile, și se lasă să clocotească până se înmoaie [...]

  • Tort Foret Noire

    Se separă albușurile de gălbenușuri. Albușurile se bat spumă, apoi se adaugă zahărul și se bat în continuare, până se obține o bezea tare. Gălbenușurile împreună cu uleiul se bat bine cu o furculiță. Peste bezeaua de albușur [...]

  • Sirop de căpșuni

    Peste căpșunile spălate și fără codițe se toarnă apă cât să le acopere. Vasul se pune pe foc și se lasă să fiarbă până se decolorează căpșunile. Acestea se scot, iar zeama se strecoară. În zeama strecurată se adaugă zah [...]

  • Dulceaţă de căpşuni

    Căpşunile se spală si se curăţă de codiţe. În oala în care se va fierbe dulceaţa se pune un rând de căpşuni alternativ cu un rând de zahăr, ultimul rând fiind de zahăr. Se lasă să stea 1-2 ore, după care se stropește cu zea [...]

  • Iepure cu arome indiene

    Într-un vas se încinge uleiul și se rumenesc bucățile de carne, pe ambele părți, apoi se scot pe o farfurie cu hârtie absorbantă. Ceapa tăiată peștișori se adaugă în uleiul folosit și împreună cu ghimbirul tăiat mărunt și u [...]

  • Ficat de curcan la capac cu oțet și ardei iute

    Ardeiul iute se taie mărunt. La fel și usturoiul. Roșia se taie cuburi. Într-un vas se încing 2 linguri de ulei, se adaugă usturoiul și ardeiul iute, apoi ficatul. Se acoperă cu capac și se lasă la înăbușit pentru 5 minute. Se adau [...]

  • Somon la cuptor cu sos de lime și ghimbir

    Ghimbirul se dă pe răzătoarea mică și se amestecă cu usturoiul zdrobit, ardeiul iute tăiat mărunt, o jumătate de linguriță de lemongrass pudră sau 1-2 bețe de lemongrass proaspăt tăiat mărunt, piper, sos de soia, suc de limetă [...]

  • Cannelloni cu spanac și ricotta

    Ceapa și usturoiul se taie mărunt și se călesc în 2 linguri de ulei. Se adaugă apă cât să le acopere și se lasă pe foc până ce se înmoaie ceapa. Se adaugă roșiile decojite date la blender, foile de dafin și coaja rasă de lăm [...]

Publicitate

  • 2performant.com
  • elefant.ro
  • Bloguri populare

  • Anuntul Romanesc Promotii Online
    Gazduire la MxHost
  • missgrey.ro

Publicitate Conditii de utilizare catalogblog 2010 - Proiect relansat in data de 26 decembrie 2009.